dimarts, 11 de gener del 2011

_INTEL•LIGÈNCIES MÚLTIPLES _



El dilluns a classe vam parlar sobre els diferents tipus d’intel·ligència segons Gardner.
Aquest tema m’ha semblat de gran interès i he buscat vídeos on s’expliquessin aquestes intel·ligències.

Aquí us els deixo, en aquests us expliquen els vuit tipus d’intel·ligència de Gardner i  també com es poden treballar les intel·ligències múltiples a l’aula.





Espero que us sigui d’interès!

Carla García

9 comentaris:

  1. hola Carla, crec que aquests viedeos són molt interessants!!!!!!
    Tot aquest món de les intel.ligències múltiples em sembla molt interessant, a part vaig poder aprofundir amb aquesta informació en un cruset que vaig dur a terme i la veritat, és que em va agradar molt!!!!!

    ResponElimina
  2. Hola Carla!!

    Interessant el tema de les intel·ligències múltiples... Crec que els vídeos són fantàstics i, a més, que poden ser de gran ajuda de cares a l'examen.

    Gràcies per la teva aportació!

    ResponElimina
  3. Carla,

    Partint de la idea que el tema de les intel·ligències múltipes és de gran interès, he decidit consultar la teva informació i la veritat que és molt interessant! Tot i que un dels vídeos que has penjat ja l'havia vist perquè l'he fet servir per la meva entrada, valoro molt positivament els altres dos ja que no els vaig trobar en la meva cerca i penso que donen informació molt profitosa.

    M'agradaria destacar la importància que es dóna, en l'últim vídeo, al CANVI que hem de fer els docents en les nostres mentalitats i metodologies per tal de dur a terme una educació funcional per als nostres alumnes. Penso que és un aspecte essencial a tenir en compte.
    També, destacar del primer vídeo una frase que m'ha agradat molt: " Poseemos todas las capacidades, solo necesitamos desarrollarlas y tener oportunidades". Penso que aquestes oportunitats són les que hem de donar com a docents i com a futurs/es psicopedagogs/es als nostres alumnes!

    Moltes gràcies per l'aportació, Carla!

    Fins aviat,

    Cèlia

    ResponElimina
  4. Una aportació molt interessant Carla!

    M'ha ajudat a aclarir algun dubte que tenia sobre alguna de les intel·ligències. Sobretot el vídeo de l'aplicació a l'aula per poder desenvolupar-les. Per cert m'ha sorprés que la utilització de les TIC potencien el desenvolupament de la totalitat de les intel·ligències. Considero que això és una estratègia molt útil en el camp de l'educació, sobretot pel valor afegit que li dona l'element motivacional dels nens envers aquesta eina d'aprenentatge. Val la pena que ho tinguem en compte.

    ResponElimina
  5. Hola Carla,

    He trobat molt interessant la teva aportació, ja que els tres vídeos que ens mostres considero que són una gran ajuda i recursos complementaris per tal d'acabar d'entendre millor les intel·ligències múltiples de Gardner.
    Realment, un fantàstic apunt. Moltes gràcies, Carla!

    Fins aviat!

    ResponElimina
  6. Hola Carla,

    M'han semblat molt interessants els vídeos que has penjat sobre les intel·ligències múltiples, ja que m'han permès repassar-les i poder veure exemples concrets sobre com treballar-les a l'aula.

    El primer vídeo crec que és molt útil per a poder repassar els diferents tipus d'intel·ligència, i el segon és interessant per veure com es poden aplicar aquestes intel·ligències a l'aula. Per cert, aquest segon vídeo també l'ha penjat la Judit Boza, heu coincidit en la publicació d'aquest, i la veritat és que crec que no us heu equivocat perquè és molt clar i útil.

    Fins aviat!

    ResponElimina
  7. Hola!

    Estava repassant processos i he estat mirant els videos, molt interessants!

    Us volia donar un enllaç que també parla sobre les intel·ligències múltiples i també dóna estratègies docents que ens poden ser útils.


    www.xtec.es/~nalart/PPT/tutoria.ppt

    Fins aviat ;)

    ResponElimina